Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding kent verschillende voordelen ten opzichte van andere bouwmaterialen. Zo is Keralit onderhoudsarm, heeft het 10 jaar garantie bij onze webshop en is het van hoogwaardige kwaliteit. Op Keralit-Kopen hebben wij alle drie de modellen staan. Deze zijn verkrijgbaar is meer dan 30 kleuren! Kies voor het gemak van Keralit en u kiest voor geen gedoe meer met schilderen en weinig onderhoud. Dit maakt Keralit niet alleen stijlvol, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

Wat uw wensen in het kleurgebruik ook zijn, in ons assortiment hebben wij genoeg verschillende kleuren. Zo zit er altijd wat tussen wat past bij jouw woning of bouwproject. Kies bijvoorbeeld uit staalblauw, wit, western redceder, wijnrood en nog veel meer verschillende mogelijkheden voor uw Keralit gevelbekleding.

Keralit gevelbekleding

Duurzame Keralit gevelbekleding

Niet alleen is Keralit gevelbekleding onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit, ook is het een duurzaam product. Dit maakt Keralit producten milieuvriendelijk. De kunststoffen die worden gebruikt bij het produceren van de gevelpanelen zijn gerecycled. Zo draagt u zelf ook een steentje bij aan het werken naar een betere toekomst voor ons planeet.

Keralit rabatdelen staan bekend om zijn weersbestendigheid. Dit betekent dat het ongevoelig is voor vocht of warmte die het weer meegeeft. Keralit zal daarom niet kromtrekken. Aangezien het van hoge kwaliteit kunststof is gemaakt, zal er weinig tot geen rottingsprocessen plaatsvinden door schimmels of bacteriën. De toplaag van de panelen is gemaakt van Renolit. Renolit staat bekekend om zijn bestendigheid en kleurechtheid. Met deze voordelen verzekeren wij u dat Keralit vele jaren door zal gaan als uw gevelbekleding. En dat met weinig tot geen benodigde onderhoudsactiviteiten!

Keralit gevelbekleding

 

Keralit kunststof gaat lang mee

Keralit is het meest betrouwbare gevelbekleding waar u voor kunt kiezen. Het is stijlvol, duurzaam en onderhoudsvrij. En mocht er toch iets mis zijn, dan krijgt u van ons 10 jaar garantie. Dit is onderdeel van ons doel om onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen en de beste service te kunnen verlenen. Daarom houden wij de prijzen altijd zo laag mogelijk. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor Keralit gevelbekleding. Heeft u vragen over onze producten? Stuur dan gerust een e-mail naar verkoop@keralit-kopen.nl

De voordelen van Keralit kort op een rijtje:

  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • Onzichtbare bevestiging
  • Duurzaam
  • Verschillende modellen en kleuren
  • Milieuvriendelijk
  • Weerbestendig
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te monteren
  • 10 jaar garantie

Benieuwd wat Keralit kan betekenen voor uw woning of bouwproject? Bekijk in onze webshop ons grote assortiment aan Keralit producten en rabatdelen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk hier een prijslijst aan alle producten van Keralit in onze webshop.

 

Afmetingen Keralit gevelpanelen voor gevelbekleding

Breedte 142 mm
Dikte 17 mm
Sleufgatafstand 3,3 cm h.o.h. afstand
Sleufgatafmeting 4 x 10 mm
Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h. afstand
Paneel lengte max. 6 meter