Kunststof schroten Leverancier Keralit

Kunststof of PVC schroten voor op de gevel of als gevel verfraaiing.

In de volksmond wordt er gesproken over kunststof schroten of plastic gevelbekleding. Deze gevelbekleding werd vroeger veel gebruikt voor afwerking van schuurtjes, dakopbouwen en bijkeukens. Het nadeel van deze schroten was de geringe sterkte en het beperkte kleuraanbod in deze gevelbekleding. Tegenwoordig zijn deze schroten flink verbeterd in kwaliteit en zeer geschikt als gevelbekleding. De nieuwe versie van de kunststof schroten worden tegenwoordig gevelpanelen, kunststofrabatdelen of kunststof gevelbekleding genoemd. Keralit is met verschillende soorten gevelbekleding en een zeer groot kleuraanbod de beste opvolger van de kunststof schroot. Hét onderhoudsvrije product voor op de gevel. Voor particulier en aannemer.

 

Keralit is dé opvolger van kunststof schroten voor uw woning of bouwproject

Door de diverse verbeteringen is de gevelbekleding ongevoelig voor weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit en dus uitermate geschikt voor gevelrenovatie van uw woning. Dit voegt dus waarde toe aan uw woning! In tegenstelling tot schroten van PVC die soms kunnen kromtrekken door temperatuurverschillen. Een ander belangrijk verschil is dat kunststof schroten van voorheen geen toplaag hadden, waardoor ze vaak wit of crèmekleurig zijn. Keralit gevelbekleding heeft een een toplaag van Renolit® en is leverbaar in wel 35 kleuren en structuren. Keralit heeft gevelbekleding in 3 verschillende modellen. Het Sponningdeel 149 mm, Sponningdeel 190 mm en Potdeksel 177 mm. Laat uw verrassen door de schitterende eigenschappen van Keralit gevelbekleding.

Zoekt u een alternatief voor de oude kunststof schroten? Keralit is dé oplossing.

Keralit is de meest toegepaste onderhoudsvrije gevelbekleding van Nederland

Door deze verbeterde eigenschappen is Keralit het meest toegepast in Nederland als kunststof gevelbekleding. De kwaliteit is vele malen beter dan ander materiaal gevelbekleding en u krijgt daarom ook 10 jaar garantie.

  • Keralit is Onderhoudsarm
  • Keralit is Kleurvast en Weerbestendig
  • Keralit heeft een lange levensduur
  • Keralit is Milieuvriendelijk
  • Keralti geeft u 10 JAAR GARANTIE

Bekijk snel alle Keralit producten en profiteer van een Flinke Korting op uw eerste bestelling als u zich inschrijft op de nieuwsbrief!