Recensies, beoordelingen en ervaringen

Heeft u Keralit gekocht? Laat dan uw reactie achter en beoordeel de levering, kwaliteit en service van Keralit.

10 gedachten over “Recensies, beoordelingen en ervaringen

 1. Ik ben zeer tevreden.

 2. Levering ging snel. Ik had het binnen 4 dagen en kon goed afspreken welke dag er geleverd kon worden. De panelen, antraciet met houtstructuur, heb ik zelf op mijn dakkapel geplaatst. Ziet er top uit. Zeer tevreden over de kwaliteit van Keralit.

 3. Keralit is een mooi product, het eindresultaat ziet er strak en verzorgd uit. Ik beveel het aan aan iedereen die een duurzame oplossing zoekt voor het vervangen van houten panelen.

 4. Ik heb monsterpakketten aangevraagd om aan klanten te laten zien en enthousiast te maken. Ik doe veel met kunststof kozijnen en keralit sluit daar mooi bij aan. Ik vind Keralit een topproduct. Voor sommige hoekdetails is het soms wel wat zoeken naar een goede oplossing en dat is het enige wat ik er op aan te merken heb eigenlijk. Maar ik ben enthousiast!

 5. Ik heb het gebruikt ter vervanging van een houten topgevel aan mijn woning. Ik heb Keralit gekocht via een bevriende aannemer en zelf gemonteerd. Met de juiste bevestigingsmaterialen en hulpstukken zoals eindstukken, hoekstukken e.d, en informatie op jullie site kun je iets moois maken.

 6. Het is heel mooi geworden en het heeft een prachtig eindresultaat.

 7. Ik ben erg tevreden over Keralit. Genoeg anderen zien falen. Na een paar jaar al veroudering te zien, bij andere merken.

 8. Wij hebben keralit aangeschaft en zijn zeer tevreden.

 9. Ik heb Keralit verwerkt op dakkapellenen ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ziet er goed uit. Aanbeveling naar iedereen die dakkapellen of gevels heeft. Ter vervanging van hout of trespa is dit een goed alternatief.

 10. Binnen 3 dagen na de bestelling had ik alles in huis! Prima geregeld bij Keralit kopen. Het oogt allemaal zeer betrouwbaar en dat is wat ik als 72 jarige doe het zelver erg belangrijk vind.
  Volgend jaar ga ik de achterkant van onze woning doen, zeker bij deze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *