Unipanel

Unipanel is hét merk als het gaat over bouwpanelen. Het handige aan deze panelen is dat het universeel toepasbaar is en de panelen van het materiaal kunststof gemaakt is. Daarnaast is het materiaal van Unipanel kleurvast, UV-licht bestendig en recyclebaar. Dit alles zorgt ervoor dat de panelen van Unipaneel duurzaam en van goede kwaliteit zijn. Klik hier om Unipanel te bestellen.

Unipanel bouwpaneel

De bouwpanelen van unipanel zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Ook zijn ze geschikt voor vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen. Dit maakt het bouwpaneel inzetbaar bij elke klus. De panelen zijn onderhoudsarm en eenvoudig te bewerken. Mede daarom is Unipanel de perfecte vervanger voor de houten variant.

Unipanel kan gebruikt worden voor het creëren van dakranden, daklijsten, gootblokken, windveren, sierlijsten etc.. Maar ook voor projecten binnen kan Unipanel gebruikt worden. Het materiaal is onder andere geschikt voor het maken van koofjes, het wegwerken van leidingen, als plafondplaten en als wandbekleding in bijvoorbeeld kelders.

De panelen zijn goed schoon te houden want het kunststof heeft door een uniek productieproces een constante dichtheid en een glad en mat oppervlak. Het vuil hecht zich nauwelijks en mocht er toch vuil te zien zijn dan zijn de panelen goed afwasbaar. De panelen nemen geen vocht op waardoor de panelen makkelijk af te nemen zijn met een vochtige doek.

De voordelen van Unipanel

Op de bouwpanelen van Unipanel krijgt u levenslange garantie tegen delamineren en rotten en u krijgt 10 jaar garantie op verfhechting. Deze levenslange en 10 jaar garantie geeft aan hoe hoog de kwaliteit van het product is.

Doordat de panelen een onzichtbare afwerking hebben zijn ze direct klaar. Dit zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart door het gebruiken van Unipanel. U hoeft door de kant en klare afwerking van Unipanel met speciale schroeven, een bitje en afwerkdopjes, niet meer te plamuren, schuren en schilderen.

Unipanel is bewerkbaar als hout. Hierdoor kunt u de panelen voor elk project gebruiken. U kunt ze op maat zagen en perfect passend maken voor elke plek. Het is een uitstekende vervanger van onder andere de panelen van multiplex. De panelen kunt u frezen, zagen, boren, schuren, schroeven, lijmen etc. Maar ook halfhoutverbinding of verstek gezaagde hoeken is met dit materiaal mogelijk.

Bekijk de video voor de voordelen van Unipanel:

Wat is Unipanel?

Unipanel is een bouwpaneel dat universeel toepasbaar is. Als je ziet lijkt het hout maar Unipanel is gemaakt van massief kunststof.

Wat is de prijs van Unipanel bouwpanelen?

Bekijk hier alle prijzen van de Unipanel bouwpanelen.

Wat is de levertijd van Unipanel?

De Unipanel bouwpanelen zijn uit voorraad leverbaar. De panelen zijn afhankelijk van de afleverlocatie met enkele werkdagen bij u in huis.